O nama

Natural beauty

Salon za njegu i uljepšavanje prirodnim, organskim, netoksičnim proizvodima

Vlasnica salona Ana Topić Popivoda je nakon završenog Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu završila potrebna obrazovanja za zanimanja kozmetičar, pediker i vizažist.

Tijekom  četrnaestogodišnjeg rada,  blisko surađujući  s kozmetičkom industrijom te pohađajući  razne edukacije o njezi lica i tijela u zemlji i inozemstvu, rodio se poseban interes i ljubav  prema prirodnoj kozmetici i tretmanima.

Uviđajući snagu prirodne kozmetike, a želeći klijenticama ponuditi  učinkovite tretmane kojima nije potrebno raditi kompromis između zdravlja i ljepote,   2019.godine otvara salon za njegu lica i tijela prirodnim, organskim  i netoksičnim proizvodima.

Natural beauty je oaza mira i opuštenosti s naglaskom na individualni pristup svakom klijentu, a odabir vrhunskih proizvoda i tretmana bez štetnih sastojaka, Vaše lice i tijelo će znati cijeniti.

Dopustite da Vaša ljepota zablista, a lice i tijelo budu zahvalni.

Zadovoljni klijenti

Što kažu o nama

Trajni lak i pedikura su najdugotrajniji i najljepši koje sam ikad imala.

Toplo preporučam tretmane maderoterapije  u Natural Beauty salonu…od prvotnog skeptika, pretvorila sam se u obožavateljicu drvenih valjaka i njihove učinkovitosti. Salon je izuzetno lijepo uređen i čist. Vidimo se 🙂

Izvrsna masaža lica, jako opuštajuće, a kreme mirišu divno… Gospođa Ana je simpatična i profesionalna, puno hvala i vidimo se opet!

DOGOVORITE TERMIN

Cenkovečka 10, 10000 Zagreb +385 97 73 55 107 info@naturalbeauty.hr