NJEGA I ULJEPŠAVANJE LICA

Koža kaže: „dobro se dobrim vraća“.

Ukoliko joj pružimo kvalitetnu i pravilnu njegu, ona će nam uzvratiti svojom ljepotom. Osobito ukoliko to činimo prirodnim metodama.

DELUXE HIDRODERMOABRAZIJA

Ovim tretmanom, popularno zvanim hydrafacial, se pomoću posebne tehnologije vakumom dubinski izvlači nečistoća iz pora te pomlađuje i revitalizira koža.

Tretman se provodi u četiri koraka. Prvim korakom se radi nježan piling i omekšava koža kako bi se u drugom koraku vakumskom tehnologijom lakše izvukla nečistoća iz pora. U trećem koraku se aparatom nanosi otopina na bazi hijalurona i peptida kako bi se postigla dubinska hidratacija kože i anti-aging učinak. U četvrtom koraku se posebnim aplikatorom pod tlakom na kožu aplicira kisik visoke čistoće kako bi se poboljšala mikrocirkulacija i potaknula proizvodnja elastina i kolagena te postigao antibakterijski učinak.

Tretman je namijenjen svim tipovima kože, uključujući i osjetljivu.

Odmah nakon tretmana, koža je blistava, ujednačenija, bolje teksture, revitalizirana, hidratizirana te ljepšeg i svježijeg izgleda, a bore su manje vidljive.

ANTI AGE i INDIVIDUALNI TRETMANI ODRŽAVANJA LJEPOTE KOŽE:

Redovita masaža lica usporava starenje kože i djeluje poput nježnog liftinga lica.

Nakon blagog bambusovog pilinga koji će potaknuti proces obnove stanica i poboljšati strukturu kože, Vaša koža će biti zahvalna na kombinaciji ili pojedinoj vrsti masaže:

KLASIČNA RUČNA MASAŽA djeluje na ubrzanje cirkulacije,na mišićni sustav, poboljšava dotok kisika i hranjivih tvari u stanice i ubrzava odvodnju štetnih tvari iz stanica.

LIFTING MASAŽA LICA posebnom tehnikom i pokretima se stimuliraju određeni mišići lica kako bi došlo do poboljšanja njihovog tonusa koji će doprinijeti vidljivom mlađem izgledu. Istovremeno se poboljšava izgled i čvrstoća kože, stimulira proizvodnja kolagena i elastina.

CUPPING TERAPIJA s pravom nosi naziv „prirodni face lifting“. Pomoću silikonskih čašica postiže se vakum efekt te potiče cirkulacija, aktiviraju mišići, drenira višak tekućine i stimulira se kolagen i elastin.

VEZIVNO TKIVNA MASAŽA LICA

Dugim pokretima se osnažuje i revitalizira koža lica. Vraća mobilnost dermisa i hipodermisa te pozitivno djeluje na kolagen.

DIGITOPRESURA ILI AKUPRESURA To je oblik terapije ili oblik masaže. Za razliku od akupunkture gdje se koristi igla, ovdje se koriste vrhovi prstiju u svrhu regulatornog podražaja na refleksnim zonama ili točkama.Poboljšava se elastičnost kože i napetost mišića.

MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM

Toplim bazaltno vulkanskim kamenjem koje stimulira krvotok, podupire se limfni sustav te pomaže u postizanju duboke opuštenosti.

TRETMANI KISIKOM

Potpuno prirodan, neinvazivan tretman u kojem se kisik nanosi na površinu kože kako bi se vidljivo poboljšao izgled i funkcija kože. Prirodni kisik povećava metabolizam kožnih stanica tako da tretman pruža trenutno vidljivi anti aging učinak, poboljšava mikrocirkulaciju, potiče stvaranje kolagena, jača obrambeni mehanizam kože i pridonosi revitalizaciji kože.

Odabirom prirodnih i organskih seruma koji uz pomoć kisika prodiru u dublje slojeve kože učinkovito se tretiraju:

  • bore
  • akne
  • proširene pore
  • suha, dehidrirana i osjetljiva koža
  • hiperpigmentacije
  • beživotna i siva koža

Svaki tretman u salonu „Natural Beauty“ radi se sukladno stanju i individualnoj potrebi pojedine klijentice.

Nakon tretmana i/ili čišćenja lica nanosi se odgovarajuća maska za lice, serum i krema.

Upotrebljavaju se isključivo prirodni preparati i organski sastojci bez štetnih kemikalija koji nisu testirani na životinjama.

Zadovoljni klijenti

Što kažu o nama

Trajni lak i pedikura su najdugotrajniji i najljepši koje sam ikad imala.

Toplo preporučam tretmane maderoterapije  u Natural Beauty salonu…od prvotnog skeptika, pretvorila sam se u obožavateljicu drvenih valjaka i njihove učinkovitosti. Salon je izuzetno lijepo uređen i čist. Vidimo se 🙂

Izvrsna masaža lica, jako opuštajuće, a kreme mirišu divno… Gospođa Ana je simpatična i profesionalna, puno hvala i vidimo se opet!

DOGOVORITE TERMIN

Cenkovečka 10, 10000 Zagreb +385 97 73 55 107 info@naturalbeauty.hr