ANTICELULITNI TRETMAN

KOMBINACIJA BRAZILSKE MADEROTERAPIJE, MADEROTERAPIJE I CUPPINGA

Celulit je posljedica pretjeranog povećanja volumena stanica masnog tkiva, odnosno nepotpunog izlučivanja toksina koji se zadržavaju u tijelu, što sprečava normalan optok krvi i limfe koji odvode otpadne vode iz tkiva.

Tvari koje organizam ne izluči skupljaju se u dubokom sloju kože, u međustaničnim prostorima masnog tkiva i pritišću sitne krvne žile koje ne mogu masnim stanicama dovoditi normalnu količinu krvi, odnosno hranjive tvari.

Celulit je popraćen oštećenjem okolnog tkiva koje postaje neelastično, te tako dovodi do površinske deformacije kože.

U dijelovima tijela u kojima je cirkulacija najsporija stvaraju se otekline koje na površini kože vidimo kao ‘narančinu koru’, a istodobno nam slabi tonus.

Kako biste vidljivo poboljšali izgled tijela, oblikovali ga, ojačali vezivno tkivo, poboljšali cirkulaciju, smanjili masnoće i uklonili  „narančinu koru“  na raspolaganju Vam je učinkovit tretman koji uključuje kombinaciju maderoterapije, brazilske maderoterapije i cupping terapije.

Ovisno o trenutnom stanju tijela koje se tretira i u dogovoru s klijentom, određuje se idealna kombinacija navedenih tehnika.

Trajanje tretmana je 50 minuta, a okvirna preporuka za vidljiv i trajniji  rezultat je 10 tretmana, dva puta godišnje.

MADEROTERAPIJA jedna od najpopularnijih tehnika za  uklanjanjanje celulita i masnih naslaga te oblikovanje tijela.

Izvodi se drvenim valjcima i pomagalima različith tekstura od kojih svaki ima svoju posebnu svrhu i razlog uporabe.

Izuzetno pomaže u izbacivanju toksina i viška vode, poboljšava cirkulaciju,podiže tonus i vidljivo oblikuje tijelo.

Prilikom masaže se upotrebljava veća količina ulja. Masaža nije i ne smije biti bolna niti neugodna.

BRAZILSKA MADEROTERAPIJA se izvodi posebno dizajniranim drvenim zvonima kojima se stvara vakum efekt te posebnim pokretima dopire do dubljih slojeva tkiva i  masnih naslaga. Tkivo se bolje prokrvljuje, ubrzava se protok limfe, koža postaje elastičnija i zategnutija.

Izrazito je učinkovita kod oblikovanja odn.modeliranja  tijela i vraćanja tonusa. Osobito se koristi kod tretiranja područja trbuha, ruku i tzv. jahačkih hlača.

CUPPING TERAPIJA se izvodi silikonskim čašicama kojima se stvara vakum efekt te je na taj način omogućeno dosezanje dubljih slojeva tkiva odn.celulita. Osim što doprinosi topljenju masnih naslaga, smanjuje mišićnu napetost, potiče limfnu drenažu, cirkulaciju i izbacivanje toksina.

Tijekom bilo kojeg anticelulitnog programa, preporuča se unos barem dvije litre tekućine dnevno, fizička aktivnost i uravnotežena prehrana.

Zadovoljni klijenti

Što kažu o nama

Trajni lak i pedikura su najdugotrajniji i najljepši koje sam ikad imala.

Toplo preporučam tretmane maderoterapije  u Natural Beauty salonu…od prvotnog skeptika, pretvorila sam se u obožavateljicu drvenih valjaka i njihove učinkovitosti. Salon je izuzetno lijepo uređen i čist. Vidimo se 🙂

Izvrsna masaža lica, jako opuštajuće, a kreme mirišu divno… Gospođa Ana je simpatična i profesionalna, puno hvala i vidimo se opet!

DOGOVORITE TERMIN

Cenkovečka 10, 10000 Zagreb +385 97 73 55 107 info@naturalbeauty.hr