ANTI AGE I INDIVIDUALNI TRETMANI ODRŽAVANJA LJEPOTE KOŽE

Redovita masaža lica usporava starenje kože i djeluje poput nježnog liftinga lica.

Nakon blagog bambusovog pilinga koji će potaknuti proces obnove stanica i poboljšati strukturu kože, Vaša koža će biti zahvalna na kombinaciji ili pojedinoj vrsti masaže:

KLASIČNA RUČNA MASAŽA djeluje na ubrzanje cirkulacije,na mišićni sustav, poboljšava dotok kisika i hranjivih tvari u stanice i ubrzava odvodnju štetnih tvari iz stanica.

LIFTING MASAŽA LICA posebnom tehnikom i pokretima se stimuliraju određeni mišići lica kako bi došlo do poboljšanja njihovog tonusa koji će doprinijeti vidljivom mlađem izgledu. Istovremeno se poboljšava izgled i čvrstoća kože, stimulira proizvodnja kolagena i elastina.

CUPPING TERAPIJA s pravom nosi naziv „prirodni face lifting“. Pomoću silikonskih čašica postiže se vakum efekt te potiče cirkulacija, aktiviraju mišići, drenira višak tekućine i stimulira se kolagen i elastin.

VEZIVNO TKIVNA MASAŽA LICA

Dugim pokretima se osnažuje i revitalizira koža lica. Vraća mobilnost dermisa i hipodermisa te pozitivno djeluje na kolagen.

DIGITOPRESURA ILI AKUPRESURA To je oblik terapije ili oblik masaže. Za razliku od akupunkture gdje se koristi igla, ovdje se koriste vrhovi prstiju u svrhu regulatornog podražaja na refleksnim zonama ili točkama.Poboljšava se elastičnost kože i napetost mišića.

MASAŽA VULKANSKIM KAMENJEM

Toplim bazaltno vulkanskim kamenjem koje stimulira krvotok, podupire se limfni sustav te pomaže u postizanju duboke opuštenosti.

TRETMANI KISIKOM

Potpuno prirodan, neinvazivan tretman u kojem se kisik nanosi na površinu kože kako bi se vidljivo poboljšao izgled i funkcija kože. Prirodni kisik povećava metabolizam kožnih stanica tako da tretman pruža trenutno vidljivi anti aging učinak, poboljšava mikrocirkulaciju, potiče stvaranje kolagena, jača obrambeni mehanizam kože i pridonosi revitalizaciji kože.

Odabirom prirodnih i organskih seruma koji uz pomoć kisika prodiru u dublje slojeve kože učinkovito se tretiraju:

  • bore
  • akne
  • proširene pore
  • suha, dehidrirana i osjetljiva koža
  • hiperpigmentacije
  • beživotna i siva koža

Svaki tretman u salonu „Natural Beauty“ radi se sukladno stanju i individualnoj potrebi pojedine klijentice.

Nakon tretmana i/ili čišćenja lica nanosi se odgovarajuća maska za lice, serum i krema.

Upotrebljavaju se isključivo prirodni preparati i organski sastojci bez štetnih kemikalija koji nisu testirani na životinjama.

Zadovoljni klijenti

Što kažu o nama

Trajni lak i pedikura su najdugotrajniji i najljepši koje sam ikad imala.

Toplo preporučam tretmane maderoterapije  u Natural Beauty salonu…od prvotnog skeptika, pretvorila sam se u obožavateljicu drvenih valjaka i njihove učinkovitosti. Salon je izuzetno lijepo uređen i čist. Vidimo se 🙂

Izvrsna masaža lica, jako opuštajuće, a kreme mirišu divno… Gospođa Ana je simpatična i profesionalna, puno hvala i vidimo se opet!

DOGOVORITE TERMIN

Cenkovečka 10, 10000 Zagreb +385 97 73 55 107 info@naturalbeauty.hr