DELUXE HIDRODERMOABRAZIJA

Ovim tretmanom, popularno zvanim hydrafacial, se pomoću posebne tehnologije vakumom dubinski izvlači nečistoća iz pora te pomlađuje i revitalizira koža.

Tretman se provodi u četiri koraka. Prvim korakom se radi nježan piling i omekšava koža kako bi se u drugom koraku vakumskom tehnologijom lakše izvukla nečistoća iz pora. U trećem koraku se aparatom nanosi otopina na bazi hijalurona i peptida kako bi se postigla dubinska hidratacija kože i anti-aging učinak. U četvrtom koraku se posebnim aplikatorom pod tlakom na kožu aplicira kisik visoke čistoće kako bi se poboljšala mikrocirkulacija i potaknula proizvodnja elastina i kolagena te postigao antibakterijski učinak.

Tretman je namijenjen svim tipovima kože, uključujući i osjetljivu.

Odmah nakon tretmana, koža je blistava, ujednačenija, bolje teksture, revitalizirana, hidratizirana te ljepšeg i svježijeg izgleda, a bore su manje vidljive.

Zadovoljni klijenti

Što kažu o nama

Trajni lak i pedikura su najdugotrajniji i najljepši koje sam ikad imala.

Toplo preporučam tretmane maderoterapije  u Natural Beauty salonu…od prvotnog skeptika, pretvorila sam se u obožavateljicu drvenih valjaka i njihove učinkovitosti. Salon je izuzetno lijepo uređen i čist. Vidimo se 🙂

Izvrsna masaža lica, jako opuštajuće, a kreme mirišu divno… Gospođa Ana je simpatična i profesionalna, puno hvala i vidimo se opet!

DOGOVORITE TERMIN

Cenkovečka 10, 10000 Zagreb +385 97 73 55 107 info@naturalbeauty.hr