Organic Matinata glow spa

Luksuzan tretman premium organskim proizvodima vraća sjaj i vitalnost koži probuđujući sva osjetila.

Tretman započinje čišćenjem lica luksuznim emulgirajućim uljem, srodnim lipidima kože.

Laganom eksfolijacijom pripremamo kožu za opuštajuću masažu toplim bazaltno vulkanskim kamenjem.

Uljni serum čiji sastojci su pomno odabrani iz najčišćih organskih izvora, obogaćen je regenerirajućim omega 3-5-6-7-9 masnim kiselinama i koezimom Q10 te uz masažu toplim vulkanskim kamenjem pruža neopisiv osjećaj duboke opuštenosti i obnovljene, blistavije, elastičnije i vidljivo pomlađene kože.

Kako bi dodatno hidratizirali i revitalitirali kožu te ju zaštitili od vanjskih agresora, dermoinfuzijom gotovo čistog kisika nanosimo serum s hijaluronskom kiselinom, zelenim čajem, aloe verom i probranim organskim biljnim sastojcima.

Kožu dodatno osnažujemo i hidratiziramo nanoseći masku s izrazito potentnim biljnim sastojcima i antioksidansima organskog porijekla.

Koža je nakon tretmana obnovljena, revitalizirana, pomlađena, odmorna i blistava, a vi opušteni i relaksirani.

 

 

Zadovoljni klijenti

Što kažu o nama

Trajni lak i pedikura su najdugotrajniji i najljepši koje sam ikad imala.

Toplo preporučam tretmane maderoterapije  u Natural Beauty salonu…od prvotnog skeptika, pretvorila sam se u obožavateljicu drvenih valjaka i njihove učinkovitosti. Salon je izuzetno lijepo uređen i čist. Vidimo se 🙂

Izvrsna masaža lica, jako opuštajuće, a kreme mirišu divno… Gospođa Ana je simpatična i profesionalna, puno hvala i vidimo se opet!

DOGOVORITE TERMIN

Cenkovečka 10, 10000 Zagreb +385 97 73 55 107 info@naturalbeauty.hr