Natural beauty salon, Vrbani

NA VRBANIMA OTVOREN SALON ZA NJEGU ORGANSKIM PROIZVODIMA

Ljepši je spol sve više orijentiran na zdrav, well-being stil života, a prirodna i organska njega lica i tijela sve traženija. I kod nas svakim danom raste broj djevojaka i žena koje ne pristaju na kompromise između ljepote i zdravlja, a upravo je s takvom  misijom u zapadnom dijelu grada, na Vrbanima, otvoren salon za njegu lica i tijela prirodnim, organskim i netoksičnim proizvodima pod imenom Natural Beauty. Njegovo ime ga odlično opisuje. I to već počevši od uređenja prostora, pa do tretmana i proizvoda koji se u ovoj oazi ljepote i njege svakodnevno koriste.

NOVA OAZA LJEPOTE I NJEGE

Interijerom dominiraju neutralni tonovi i prirodni materijali s detaljima zelene boje kako bi se postigao opuštajući, gotovo zen doživljaj. Nije zapostavljen niti olfaktivan dojam. Već na ulazu dočekuju mirisi iz difuzora s posebno biranim eteričnim uljima kao granica nakon koje se ulazi u zonu opuštanja, regeneracije i uljepšavanja.

Natural beauty salon, Vrbani

Organski proizvodi za njegu lica

Masaže lica, koje u Natural Beauty salonu posebno preporučaju, svojevrsni su zaštitni znak ovog salona. Redovite masaže lica, ističu u Natural Beaty salonu, usporavaju opuštanje i starenje kože te djeluju poput nježnog liftinga. Rezultati su, pri tom, vidljivi već nakon prvog tretmana. Tretman lica počinje blagim bambusovim pilingom koji potiče proces obnove stanica i poboljšava strukturu kože. Masaža slijedi tek nakon što se uklone odumrle stanice, a na izbor su četiri vrste djelotvornih masaža ili njihova kombinacija.

Rezultati klasične ručne masaže su ubrzanje cirkulacije,blagotvorni utjecaj na mišićni sustav, poboljšati će dotok kisika i hranjivih tvari u stanice i ubrzati odvodnju štetnih tvari iz stanica. Za cupping terapiju kažu da je prirodni face lifting, a tijekom te masaže se pomoću silikonskih čašica proizvodi vakum efekt i poboljšava cirkulacija, aktiviraju mišići, drenira višak tekućine i stimulira kolagen i elastin. Vezivno tkivnom masažom lica, pak, dugim se pokretima osnažuje i revitalizira koža, te vraća mobilnost dermisa i hipodermisa, ali i pozitivno djeluje na kolagen. Digitopresura metoda je kojom se poboljšava elastičnost kože i napetost mišića, a toplim bazaltno vulkanskim kamenjem stimulira krvotok, podupire limfni sustav i postiže duboka opuštenost.Manikura i trajni lak, Natural beauty salon Vrbani

Svoju filozofiju, koja promiče spoj ljepote i zdravlja, u Natural Beauty salonu potkrijepljuju, među ostalim, i netoksičnim Evo 2 Bio Sculpture trajnim lakovima. Baza Evo 2 Bio Sculpture obogaćena je vitaminom A i E, te je takve formulacije da omogućava noktima da dišu i primaju potrebnu vlagu. Nokti ostaju tjednima lijepi, sjajni i zdravi. Evo 2 Bio Sculpture formula je bez štetnih kemikalija poput DBP, Toulene, Formaldehida, smola i kamfora. Također je gluten free,  pogodna je za vegane i nije testirana na životinjama, što je premisa koje se u Natural Beauty salonu drže vezano uz sve tretmane i proizvode. To, dakako, vrijedi i za šminkanje Jane Iredale mineralnim proizvodima, iza kojih stoji preporuka brojnih dermatologa diljem svijeta, i što čini još jednu od prepozatljvosti ovog salona.Trajni lak, Natural beauty salon Vrbani

Ukoliko želite biti lijepe i  njegovane, a osim što želite da su tretmani i proizvodi vrhunski, važno vam je da budu  bez štetnih sastojaka, pogodni za vegane i da nisu testirani na životinjama dođite do Natural Beauty salona, Cenkovečka 10, Zagreb, www.naturalbeauty.hr.

Izvor: http://www.journal.hr/ljepota/vijesti-iz-ljepote/otvoren-natural-beauty-salon-organski-proizvodi-vrbani-zagreb/

Foto: http://www.imagoamoris.com

 

Zadovoljni klijenti

Što kažu o nama

Trajni lak i pedikura su najdugotrajniji i najljepši koje sam ikad imala.

Toplo preporučam tretmane maderoterapije  u Natural Beauty salonu…od prvotnog skeptika, pretvorila sam se u obožavateljicu drvenih valjaka i njihove učinkovitosti. Salon je izuzetno lijepo uređen i čist. Vidimo se 🙂

Izvrsna masaža lica, jako opuštajuće, a kreme mirišu divno… Gospođa Ana je simpatična i profesionalna, puno hvala i vidimo se opet!

DOGOVORITE TERMIN

Cenkovečka 10, 10000 Zagreb +385 97 73 55 107 info@naturalbeauty.hr