OBAVIJEST O POČETKU RADA 04.05.2020.

Drage klijentice,

Natural beauty salon počinje s radom 04.05.2020.

Obzirom na veliki broj poziva odmah nakon objave Vlade o popuštanju mjera, Vašim zahtijevima za terminima ću zaista pokušati udovoljiti koliko god bude moguće na način da ponudim što skoriji termin.  Rezervacije su i dalje dostupne pozivom, SMS-om, Viberom i WhatsApp-om na 097 73 55 107 te putem Facebooka, Instagrama ili na mail info@naturalbeauty.hr.

Liječnice, medicinske sestre i medicinsko osoblje koje se prijavilo za poklon tretman molim da ga rezerviraju čim prije moguće. Najava je bila da će ga moći koristiti u prvim danima otvaranja, ali obzirom da još sve niste sigurne u raspored rada, poklon tretman Vam stoji do daljnjega. Jedina moja molba bi bila da ga iskoristite čim budete u mogućnosti.

Sve propisane mjere Stožera biti će u potpunosti ispoštovane. Očekujemo detaljnije upute u narednim danima i o njima ćete biti obaviještene na web stranici www.naturalbeauty.hr/novosti/ i putem društvenih mreža.

U svakom slučaju, kao i do sada, dezinfekcija salona i opreme je iza svakog klijenta. Čiste i dezinficirane papuče Vas i dalje čekaju prilikom ulaska u salon.

Ja ću nositi zaštitnu masku, vizir i rukavice.

Ono što nam je novo je obavezna dezinfekcija ruku prije ulaska u salon te Vaš dolazak sa vlastitom zaštitnom maskom.

Molila bih Vas da dolazite u točno naručeno vrijeme kako bi se izbjegao susret klijentica i provjetrio salon te da termine rezervirate isključivo putem telefona, maila i društvenih mreža.

Jako se veselim što ću Vas vidjeti uskoro.

Ana

Zadovoljni klijenti

Što kažu o nama

Trajni lak i pedikura su najdugotrajniji i najljepši koje sam ikad imala.

Toplo preporučam tretmane maderoterapije  u Natural Beauty salonu…od prvotnog skeptika, pretvorila sam se u obožavateljicu drvenih valjaka i njihove učinkovitosti. Salon je izuzetno lijepo uređen i čist. Vidimo se 🙂

Izvrsna masaža lica, jako opuštajuće, a kreme mirišu divno… Gospođa Ana je simpatična i profesionalna, puno hvala i vidimo se opet!

DOGOVORITE TERMIN

Cenkovečka 10, 10000 Zagreb +385 97 73 55 107 info@naturalbeauty.hr